Premier Tech.

Interpack

Het verhaal

Premier
Tech

Premier Tech bereikt een belangrijke mijlpaal op de Interpack 2023. Ze vieren hun 100-jarig bestaan en waar kan dat beter dan op de beursvloer?! Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept om dit
100-jarig jubileum te benadrukken in een ruimte om langdurige relaties en medewerkers te ontvangen die dit jubileum hebben mogelijk gemakt.

Think

Concept

Neem de kleurrijke trap met verloop die je naar het horecagedeelte brengt. Vanaf hier heb je een vogelvlucht van de hele beursstand. Een indrukwekkende stand, professioneel, strak, met een auditorium en interactieve LED-schermen die de aandacht trekken en helpen om het verhaal van Premier Tech te vertellen. 

Design

Visualisatie

Een tijdloos design, met betrouwbare blauwe tinten. Dat vormt de basis voor het design! Het design is clean, zodat op de LED-screens de feestelijke boodschap van het jubileum-jaar van het scherm spat en de boodschap duidelijk naar voren wordt gebracht.  

BUILD

Realisatie

Het auditorium zorgde met de vele schuine hoeken voor de nodige uitdagingen. Gelukkig houden we bij Tausch van uitdagingen! En met een verbluffend resultaat. Daarnaast is er tijdens het bouwen van de stand voor Premier tech plaats gemaakt voor een nieuwe manier van werken wat betreft de kozijn-afwerking op de verdieping.

MANAGE

Project

Klant                      Premier Tech

Locatie                  Düsseldorf 

Beurs                      Interpack

Oppervlakte         180 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering