Reynaers.

BAU, Polyclose, Batimat & VETECO

Het verhaal

Reynaers

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminiumoplossingen voor ramen, deuren, gordijnmuren, schuifsystemen, zonneschermen en serres. Op de beurs Polyclose in Gent presenteerde Reynaers Aluminium zijn nieuwste innovaties en investeerde in zijn business-to-business relatie met huidige en potentiële klanten, zoals ontwerpers, architecten, investeerders en aannemers.

Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept voor op BAU, Polyclose, Batimat en Veteco. 

Think

Concept

We wilden een stabiele, veilige en moderne constructie bouwen als de optimale drager voor de oplossingen ontwikkeld door Reynaers Aluminium en een huiselijk gevoel creëren voor bezoekers. We wilden ook een gastvrije ontvangstruimte creëren om gasten te verwennen. Het concept moest van toepassing zijn in verschillende formaten en op verschillende beurzen.

Design

Visualisatie

Met dit ontwerp concentreerde Tausch zich op het gebruik van Reynaers-producten in huizen en gebouwen. Bezoekers konden door een straat slenteren en ervaren hoe Reynaers-producten eruit zagen in echte omgevingen. Een grote en open horecagelegenheid met een bar in de stand bood volop mogelijkheden om te netwerken en echte Belgische gastvrijheid te ervaren. Het concept is opgebouwd rond een stalen frame om de veiligheid en duurzaamheid van de producten te waarborgen.

BUILD

Realisatie

Specifieke kennis van materialen en toepassingen vormde de basis van dit concept. De onderliggende staalconstructie, omringd door houten panelen en hoogwaardig canvas, gaf de indruk van een naadloos kunstwerk. De faux houten vloer gaf de standaard een warm, gezellig gevoel. Het galerij-effect met hoge, witte muren en subtiele verlichting gaf de bezoekers de mogelijkheid om de oplossingen van Reynaers Aluminium in het echte leven te ervaren.

We hebben een moderne en veilige omgeving gecreëerd met een modulair ontwerp dat op verschillende beurzen kan worden geïmplementeerd, ongeacht de locatie of het oppervlak.

MANAGE

Project

Klant                      Reynaers Aluminium

Locatie                  München, Gent, Parijs & Madrid

Beurs                      Bau, Polyclose, Batimat & Veteco

Oppervlakte        230 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering