Shibaura.

K-show

Het verhaal

Shibaura

Shibaura Machine is een van de eerste bedrijven ter wereld die mechatronica-georiënteerde productiesystemen oprichtte.

Om continu bij te dragen aan het maximaliseren van toegevoegde waarde voor klanten wil Shibaura Machine de ultieme productbeleving bieden op de K-show 2022.

Think

Concept

Het stralende middelpunt van de beursstand wordt gevormd door de gigantische machines van Shibaura. In het concept hebben we rekening gehouden met voldoende ruimte rondom de machines om tegelijkertijd groepen bezoekers demonstraties te kunnen geven en de doorstroom op de beursvloer te reguleren.

Design

Visualisatie

Het design wordt gevormd door een mix van de opvallende blauwe huisstijlkleur van Shibaura, informatieve illustraties over de sales & service distributeurs in europa en afrika en informatieve content op de grote schermen om bezoekers de optimale product en merkbeleving te bieden. De stand is door de immens grote hoogte van de witte pilaren boven de beursstand een eyecatcher van grote afstand. De grootsheid van Shibaura.

BUILD

Realisatie

De uitdaging voor de beursstand van Shibaura lag hem met name in de elektra voor de machines en tv schermen. Daarnaast was de immens grote hoogte van de 6 meter hoge pilaren een technische uitdaging als solide constructie, die als het ware een koepel vormt over de volledige beursstand. Proportioneel moet dit tot in de puntjes kloppen.

MANAGE

Project

Klant                      Shibaura

Locatie                  Dusseldof

Beurs                     K-Show

Oppervlakte         209 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering