Signify.

EuroShop

Het verhaal

Signify

Signify, wereld marktleider in verlichting voor professionals vraagt om een beursstand die er uit springt voor de Euroshop 2023.

Creëer een opvallende merkbeleving die opvalt, die technologisch leiderschap toont, die kennis van railtoepassingen laat zien en de inzet voor energiebesparing sterk benadrukt. In de beursstand dient voldoende ruimte te zijn voor demonstraties van de diverse slimme innovaties van Signify.

Door middel van Experience Marketing creëerde Tausch een creatief beursconcept voor Signify op de Euroshop 2023. 

Think

Concept

Let’s light the Euroshop up! In het concept inspireren we met een positieve impact en showcasen we het potentieel van licht. We laten de stand opvallen door middel van lichtgevende banners, logo’s en neon spots waardoor de stand van grote afstand herkenbaar is. Ons doel was om Signify’s technologisch leiderschap en kennis van retailtoepassingen onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd hun inzet voor energiebesparing te benadrukken. 

Design

Visualisatie

We gaan voor een open, toegankelijke beursstand met circulaire vormen als linkje naar “Join the circle”. Onze designers hebben een uitvoerig en doordachte visitors flow ontworpen om de bezoekers gestroomlijnd de innovatie solutions te kunnen laten bekijken. De kleuren in de stand zijn clean met een touch of opvallende Signify kleuren, ondersteund door grafische doeken waarin we door middel van storytelling het duurzaamheidsverhaal van Signify helpen vertellen. In het design is gebruik gemaakt van stoelen gemaakt van geryclede PET flessen. 

BUILD

Realisatie

Het gebruik van doorkijkjes zorgt ervoor dat bezoekers naar de stand geleid worden, een warm welkom. Op deze manier krijgen bezoekers een sneak-peek en worden ze getriggerd om de innovaties van Signify te komen bekijken en ervaren. 

MANAGE

Project

Klant                      Signify

Locatie                  Dusseldorf

Beurs                     Euroshop

Oppervlakte         224 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering