Signify.

EuroShop

Het verhaal

Signify

Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting. Signify is werelds marktleider in verlichtingsproducten, ‑systemen en ‑services. Signify verrijkt openbare ruimtes, werkplekken en woningen. Dankzij hun verlichtingsproducten, systemen en services genieten eindgebruikers van unieke lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler, worden bedrijven en steden energiezuiniger, productiever en leefbaarder en maken we de wereld duurzamer. 

 

Think

Concept

Creëer een stand waarbij rekening wordt gehouden met het ultieme Signify gevoel waarbij de juiste bezoekersstromen cruciaal zijn. In het ontwerp is rekening gehouden met het creëren van de juiste bezoekersstromen om 14.000 bezoekers te kunnen verwelkomen tijdens de Euroshop beurs. Er is nauwkeurig gekeken naar het voorkomen van wachtrijen en om voldoende ruimte te creëren voor tijdens Happy Hour. 

Design

Visualisatie

Tausch neemt bezoekers mee op reis door de ultieme Signify ervaring. De juiste kleuren, texturen en materialen zijn samengesteld in een moodboard. Industrieel, staal, ramen, clean, moderne signing, minimal, luxury zijn uitgangspunten voor het ontwerp. Het inspireren van bezoekers staat centraal in het ontwerp van de stand. 

BUILD

Realisatie

Een eye-opening stand waar bezoekers worden meegenomen in de Signify-feeling. Signify ontvangt haar bezoekers in een moderne, clean, industriele omgeving. Wat getoond wordt in de stand is voor 90% van de retailers nieuw waardoor awareness creeren centraal staat. De uitnodigende en warme gastvrijheidsruimte is direct verbonden met het voedselgebied om ondersteunend te zijn tijdens het happy hour. De actieve hoge zit creëert ruimte voor accountmanagers om plaats te nemen voor hun klantbijeenkomsten. 

MANAGE

Project

Klant                       Signify

Locatie                   Düsseldorf

Beurs                      Euroshop

Oppervlakte          224 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering