Spa.

Horecava

Het verhaal

Spa

Spa biedt al meer dan 125 jaar het lekkerste en officieel erkende natuurlijke mineraalwater. Producten omvatten Spa Reine, Spa Bruisend en Spa Fruit. Spa maakte zijn debuut in de handelsbeurs ter ere van haar 125-jarig jubileum.

Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept voor Spa op de Horecava. Van concept ttot realisatie. 

Think

Concept

Het doel was om de merkvoorkeur en merkloyaliteit tussen restauranthouders in de horeca te vergroten, hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van Spa en te laten zien dat het serveren van het beste water een echt verschil maakt in de smaakbeleving van gasten.

Design

Visualisatie

We hebben een open en toegankelijk all-in concept ontworpen met een doordachte plattegrond die bezoekers heeft aangemoedigd om de meerwaarde van Spa te ontdekken door middel van een waterproeverij. Dit concept was gebaseerd op de campagne Watermeesters (watermeesters) en werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met het marketingcommunicatiebedrijf FLAIM. Het bestond uit drie pijlers: het programma, de academie en de proefsessie. Het open terras is ontworpen om de band met klanten op te bouwen en te versterken. Communicatie richtte zich expliciet op de combinatie van product en gebruiker.

BUILD

Realisatie

Een waterproeverij met een waterval van verrassende smaken introduceerde bezoekers van Spa. De Watermeesters-campagne onthulde dat water een smaakversterkend effect heeft. Na de proeverij verwelkomde Spa bezoekers op haar levendige, toegankelijke en aantrekkelijke terras. Om het duurzame karakter van Spa te benadrukken, was een van de muren bedekt met natuurlijk mos. Een slimme en innovatieve logistieke oplossing hield alle bars continu gevuld met nieuwe spa-water en spa-bril.

MANAGE

Project

Klant                       Spa

Locatie                    Amsterdam

Beurs                      Horecava

Oppervlakte          80 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering