Sweco.

Provada

Het verhaal

Sweco

Sweco is Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau en ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst.

Samen met klanten en de kennis van 17.500 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren ze slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. 

Think

Concept

We wilden samen met Sweco een beursstand creëren die nieuwsgierigheid bij de bezoekers opwekt. De tekst ‘Durf jij?’ boven de gesloten deur nodigt bezoekers uit om een kijkje te nemen achter deze gesloten deuren. In deze ruimte kan Sweco ‘één op één’ inhoudelijk met de bezoekers in gesprek over zes belangrijke maatschappelijke vraagstukken. We creeren een persoonlijk moment met een persoonlijke benadering. 

Design

Visualisatie

De sfeer stijl is industrieel en stoer in combinatie met een warmere hout soort. Huisstijlbeelden van SWECO vormen de belangrijkste factor in het design. In het design was de grootste uitdaging om de omvang van een gescheiden ruimte in het aantal vierkante meters te verwerken, gezien de compacte omvang van de stand. 

BUILD

Realisatie

SWECO had de voorkeur voor een separate ruimte binnen de stand. In de realisatie-fase kwamen voor een verrassing te staan: het daglicht zorgde ervoor dat het plafond voor (te) veel daglicht zorgde. We hebben on the spot gezorgd voor een alternatief die er voor zorgde dat de ruimte met TV schermen een optimaal ‘bioscoop-effect’ kregen in een donkere ruimte. 

MANAGE

Project

Klant                      SWECO

Locatie                  Amsterdam

Beurs                     Provada

Oppervlakte        20 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering