Tanis.

Interpack

Het verhaal

Tanis

Tausch verzorgt de nodige eye-candy op Interpack 2023! Voor onze klant Tanis hebben we een beursstand gedesignd en gerealiseerd. Van design-thinking tot realisatie. Door middel van Experience Marketing creëerden we een creatief beursconcept voor Tanis met aantrekkelijke visuele content die Tanis’ aanbod representeert en het merk doet versterken. Van levendige kleuren tot speelse graphics, een standontwerp die een blijvende indruk achterlaat. 

Think

Concept

We zijn uitgegaan van de gedachte dat de stand een gevoel moet geven dat Tanis versterkt. We zorgen ervoor dat klanten hartelijk worden ontvangen in een warme stand die past bij het familie-bedrijf. Daarnaast helpen we Tanis met bezoekers kennis te laten maken met het totaalpakket wat Tanis te bieden heeft en de 5 Tanis sub-brands. We zorgen ervoor dat klanten hartelijk worden ontvangen in een warme stand die past bij het familie-bedrijf. Daarnaast hebben we de uitdaging om ’s-Werelds grootste gummi-bear als eye-catcher in de stand te verwerken zodat dit de aandacht trekt bij bezoekers.

Design

Visualisatie

Het ontwerp is een doorvertaling qua design van een eerdere kleinere beursstand die we voor Tanis hebben ontworpen en gerealiseerd op ProSweets. Het ontwerp bestaat uit levendige kleuren en speelse graphics.

BUILD

Realisatie

Naast dat Tanis weet hoe ze verwerkingsapparatuur van wereldklasse moeten maken, weten ze hoe ze een wereldrecord neerzetten! Hun nieuwste creatie, Big Teddy, ’s werelds grootste gummibeer, weegt maar liefst 1728 kg en heeft zijn plaats in het Guinness World Record-boek verdiend. Dit exemplaar was te bewonderen op de stand van Tanis op de Interpack beurs. Een grote uitdaging voor onze standbouwers om deze giga-gummybear op de locatie te bezorgen en positioneren. Je kunt je voorstellen dat dit een specktakel was om te realiseren!

MANAGE

Project

Klant                      Tanis Confectionery

Locatie                  Düsseldorf

Beurs                      Interpack

Oppervlakte          448 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering