Tanis.

ProSweets & Interpack

Het verhaal

Tanis

Tanis Confectionery is een wereldwijde ontwerper en leverancier van machines en apparatuur voor de productie van zoetwaren. Tanis wilde zijn ROI op Interpack Düsseldorf verhogen door slimme en doelgerichte leadgeneratie.

Think

Concept

We wilden een waardevol en effectief contact tussen het verkoopteam van Tanis en de doelgroep inspireren, zowel op bedrijfs- als productniveau, en de positie van het bedrijf als marktleider versterken.

Design

Visualisatie

Het hele concept was gericht op het verbeteren en onderhouden van het contact tussen Tanis en zijn doelgroep. Door onze scope te verbreden, hebben we de focus verbeterd en de kwaliteit en kwantiteit van de aandelenmarkten van Tanis vergroot. Bezoekers werden getriggerd door duidelijke communicatie en een herkenbaar ontwerp dat de positie van Tanis als marktleider bevestigde.

BUILD

Realisatie

Een doordachte benadering en een gestroomlijnde marktervaring. 
De opvallende oranje ingang naar de tribune trekt de aandacht. Bezoekers konden een klantreis maken van concept naar oplossing naar eindproduct. De creatieve en gerichte activeringen ontwikkeld door Tausch bracht elke bezoeker in contact met de juiste mensen. De grote machines van Tanis waren prachtig verlicht en voorzien van relevante productinformatie. Het effectieve gebruik van bedrijfskleuren en massieve foto’s die op canvas werden afgedrukt, illustreren onmiddellijk de merkbelofte.

MANAGE

Project

Klant                      Tanis Confectionery

Locatie                  Keulen & Düsseldorf

Beurs                      ProSweets & Interpack

Oppervlakte          360 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering