Unilin.

Interzum

Het verhaal

Unilin

UNILIN (division panels) is een toonaangevende internationale fabrikant van innovatieve houtoplossingen voor de bouw- en interieurbranche. UNILIN lanceerde een nieuwe collectie UNILIN Evola-sierpanelen bij Interzum.

Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept voor Unilin op Interzum.

Think

Concept

Geleid door een ontwerp van creatief bureau King George wilde Tausch een concept ontwikkelen dat interieurontwerpdeskundigen zou inspireren om de nieuwe UNILIN Evola-collectie te proberen als alternatief voor hout, metaal, beton en andere materialen. Het concept moest van toepassing zijn op verschillende tijdstippen en locaties.

Design

Visualisatie

Bezoekers konden de creatieve mogelijkheden ervaren voor alle interieurprojecten in de verschillende inspiratiekamers. Innovatieve producten en toepassingen inspireerden bezoekers omdat ze werden geleid door een zorgvuldig ontworpen plattegrond.

BUILD

Realisatie

Een hightech black metal frame vormde de ruggengraat van het concept. Het modulaire ontwerp maakt het ideaal voor gebruik op verschillende locaties en op verschillende oppervlakken. Met verbluffende 168 ontwerpen in verbluffende kleuren en realistisch ogend hout en reliëfstructuren, waren de bezoekers onder de indruk van de eindeloze mogelijkheden van UNILIN Evola.

MANAGE

Project

Klant                      Unilin

Locatie                  Keulen

Beurs                    Interzum

Oppervlakte        215 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering