Unilin.

Interzum

Het verhaal

Unilin

UNILIN (division panels) is een toonaangevende internationale fabrikant van innovatieve houtoplossingen voor de bouw- en interieurbranche. De nadruk ligt op de nieuwste Master Oak collection om bewustzijn rondom duurzaamheid te creëeren. 

Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept voor Unilin op Interzum.

Think

Concept

Stap onze stand binnen op de Interzum in keulen 2023. We gaan voor een uitnodigende, huiselijke stand met ronde vormen ontworpen die de nadruk legt op duurzaamheid. Bewustzijn creëeren en meegenomen worden in de beslissingsfase zijn hoofddoelstellingen.

Design

Visualisatie

De roomdivider is niet alleen een eyecatcher bij binnenkomst, het is ook een conversation-starter, omdat het bestaat uit de panelen uit de Master Oak-collectie van Unilin, gemaakt van 100% recovered wood. Bij Tausch hebben we enorm veel plezier in het integreren van de materialen van onze klanten in het ontwerp, waardoor we een werkelijk op maat gemaakte en uitzonderlijke ervaring kunnen creëren die hun visie tot leven brengt. 

BUILD

Realisatie

Een hightech black metal frame vormde de ruggengraat van het concept. Het modulaire ontwerp maakt het ideaal voor gebruik op verschillende locaties en op verschillende oppervlakken. Met verbluffende 168 ontwerpen in verbluffende kleuren en realistisch ogend hout en reliëfstructuren, waren de bezoekers onder de indruk van de eindeloze mogelijkheden van UNILIN Evola.

MANAGE

Project

Klant                      Unilin

Locatie                  Keulen

Beurs                    Interzum

Oppervlakte        215 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering